Συμμετοχή στις εκδηλώσεις της Περαχώρας Κορινθίας

Ο σύλλογος μας συμμετείχε στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Περαχώρα Λουτρακίου υπό την αιγίδα του Πολιτιστικός Περαχώρας. Το χορευτικό μας τμήμα, διέπρεψε με την εμφάνιση του κάτι που φάνηκε στην θετική ανταπόκριση του κόσμου. Μια ανταπόκριση που ήταν πολύ συγκινητική.
Σε αυτή την εκδρομή, είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε το Ναύπλιο και να απολαύσουμε στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς στο Τολό. Οι στιγμές που ζήσαμε ήταν μοναδικές καθώς συνοδεύονταν από έναν καταιγισμό χαράς και κεφιού που “έδεσαν” περισσότερο όλους τους συμμετέχοντες. Αρκεί να σας πούμε ό,τι μετά τις εκδηλώσεις ακολούθησε γλέντι μέχρι πρωίας στην Περαχώρα που κορυφώθηκε με τον “γάμο” ενός χορευτή μας με μια κοπέλα από την Περαχώρα! Το γλέντι συνεχίστηκε και την επόμενη μέρα, στη διάρκεια του ταξιδιού της επιστροφής και κορυφώθηκε σε μια στάση του λεωφορείου στην Λάρισα, όπου η παρέα - συνοδεία των μουσικών μας, έστησαν χορό στο parking των λεωφορείων.
Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον Πολιτιστικός Περαχώρας και στους κατοίκους της Περαχώρας για την φιλοξενία τους που ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους οδηγούς του λεωφορείου μας Giorgos Alampournos και Nikos Tokas που ανέχτηκαν την “τρέλα” μας και έγιναν αναπόσπαστο κομμάτι μέρος της παρέας μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους μουσικούς της ομάδας του Nikos Dragoumanos που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και συνέβαλλαν στην επιτυχία της εμφάνισης μας.
Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε τα μέλη του χορευτικού μας τμήματος και τον χοροδιδάσκαλο τους τον ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΣΙΑΡΑΣ που για μια ακόμη φορά μας έκαναν περήφανους.
Οι στιγμές που ζήσαμε σε αυτό το ταξίδι θα μας μείνουν αξέχαστες και θα μας θυμίζουν για πάντα, ό,τι ο σύλλογος μας δεν είναι μόνο τα χορευτικά, αλλά κάτι πολύ μεγαλύτερο καθώς ενώνει ανθρώπους και δημιουργεί “δεσμούς” φιλίας.
Σύντομα θα ακολουθήσουν περισσότερες φωτογραφίες καθώς και το ολοκληρωμένο video με την εκδήλωση.

© 2017 Λαογραφικός Σύλλογος Ντόπιων Μακροχωρίου & Περιχώρων

Please publish modules in offcanvas position.