Εκδηλώσεις Σαββάτου 14 Απριλίου 2018

Στα πλαίσια της διοργάνωσης του 3ου Δρόμου «21 Μαθητών» πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου η Ημερίδα Οδικής Ασφάλειας αλλά και η Έκθεση Νεοκλασικού και Σύγχρονου Αυτοκινήτου στη Βέροια.

Η ημερίδα διοργανώθηκε στο Κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ ενώ η έκθεση νεοκλασικού και σύγχρονου αυτοκινήτου ακριβώς απέναντι, στην πλατεία Δημαρχείου.

Στην ημερίδα μίλησαν:
- Ο Αναστάσιος Μαρκουΐζος (Ιαβέρης), οδηγός αγώνων.
- Ο Προφυλλίδης Βασίλειος, Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ, Συγκοινωνιολόγος (DEA) και Διδάκτορας του Πολυτεχνείου των Παρισίων (Ecole Nationale des Ponts et Chaussees) και Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής ΑΠΘ.
- Ο Παρούτογλου Ιωσήφ, Αστυνόμος Β’ Υποδιοικητής Τροχαίας Βέροιας.
Στην ημερίδα συμμετείχε και η Σχολική Χορωδία Βέροιας υπό τη διεύθυνση της Ελένης Αναγνώστου.

Από το βράδυ του Σαββάτου, στην Πλατεία Δημαρχείου Βέροιας, ήταν έτοιμη η έκθεση με νεοκλασικά - σύγχρονα αυτοκίνητα (με τη συμμετοχή της Ομάδας Κλασσικού Αυτοκινήτου Βέροιας και της Μηχανοκίνητης Αθλητικής Ομάδας) και προσομοιωτής αυτοκινήτου, με σκοπό να δουν οι επισκέπτες τις εξελίξεις στον χώρο του αυτοκινήτου και της ασφάλειας. 

Το κοινό είχε τη δυνατότητα να ζήσει την εµπειρία ενός ατυχήµατος, όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται, µέσα από τους προσοµοιωτές που παρείχε το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας “Πάνος Μυλωνάς”. 

Τιµώµενα πρόσωπα της φετινής διοργάνωσης ήταν “Τα παιδιά της Άνοιξης”, που σε ειδικά διαµορφωµένο περίπτερο ενημέρωσαν το κοινό για το πολύτιµο έργο που επιτελούν.

© 2017 Λαογραφικός Σύλλογος Ντόπιων Μακροχωρίου & Περιχώρων

Please publish modules in offcanvas position.